Bedrukking

Personaliseer uw kledij door het te laten bedrukken met de door u gekozen tekst, tekening of logo.
Om een goede eerste indruk te maken krijgt u maar één kans.

Grijp deze kans met twee handen en laat uw bedrijfskledij bedrukken met uw logo. Dit zorgt voor uniformiteit en uw personeel is dadelijk herkenbaar.
Ook promowear kent voor ons geen geheimen. Promotie op kleding is de keuze bij uitstek om mensen uw merk mee te laten dragen. Op deze manier verspreid u uw bedrijf of evenement onder de mensen, wat zorgt voor een grotere naambekendheid. Wij leveren promotiekledij voor iedere gelegenheid en voor ieder budget.

Wij denken met u mee wat de beste oplossing kan zijn voor uw organisatie of bedrijf. U kan rekenen op een perfecte service aan een sterke prijs.
Wat dacht u van een persoonlijke touch op uw kleding? Bedacht u een leuk idee voor T-shirts of een pakkende slogan voor een trui? Daarnaast bedrukken wij diverse zaken als visitekaartjes, aanstekers, … Heeft u een oog voor mode en ontwierp u zelf een tekening? Aarzel niet om ons te contacteren en wij zorgen ervoor dat uw ideeën gerealiseerd worden. Elke bedrukking is anders, daarom adviseren wij u graag en zorgen we voor de juiste oplossing voor uw ontwerp.

Portfolio

Met trots tonen we u graag enkele voorbeelden van onze tevreden klanten.